149.000 de ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii băcăuani

 Poliţiştii din Bacău au confiscat 149.000 de ţigarete de contrabandă, de la doi bărbaţi, depistaţi în trafic. Unul dintre ei a fost reţinut.

La data de 04 august, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Bacău au depistat în trafic, pe Dn 2, pe raza localităţii Bogdan Vodă, un autoturism condus de un tânăr de 31 de ani. Acesta era însoţit de un bărbat de 37 de ani.

În urma controlului autoturismului, polițiștii au depistat în interior 149.000 de ţigarete, netimbrate şi fără documente de provenienţă.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Cele 7.450 de pachete de ţigarete, în valoare de 100.575 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar tânărul de 31 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului cu propuneri legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile, nemarcate sau marcate necorespunzător peste limita a 10.000 ţigarete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.