A ajuns în arest după ce a amenințat o familie și a distrus un gard cu toporul

0
2

 

La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Moinești au fost sesizați de o tânără de 30 de ani, din comuna Ardeoani, despre faptul că, un bărbat provoacă scandal la poarta locuinţei sale, adresându-i ameninţări.

 

La faţa locului polițiștii au identificat apelanta şi soţul acesteia, un bărbat, de 43 de ani și au stabilit că, în seara zilei de 17 ianuarie a.c., un localnic în vârstă de 30 de ani, s-ar fi deplasat la locuința celor doi soți, le-ar fi adresat ameninţări și ar fi distrus, cu un obiect contondent, o parte din gardul împrejumuitor al imobilului, după care ar fi fugit.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că, bărbatul de 30 de ani posedă ordin de protecție, emis de către Judecătoria Moineşti, pentru o perioadă de 6 luni, prin care este obligat să păstreze o distanţă de minim 50 metri faţă de tânără şi de locuinţa acesteia.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie, ameninţare şi distrugere.

Totodată, s-a dispus luarea măsurii de reţinere pe bază de ordonanţă a bănuitului, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J.Bacău.

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.