O femeie din Adjud, Vrancea, a trăit o experiență pe care nu o va uita prea curând. În timp ce se afla la cumpărături într-un supermarket din municipiul Bacău, poșeta i-a fost furată într-o clipă de neatenție. Din fericire pentru ea, hoțul a abandonat geanta înainte să sustragă din ea bunuri de preț. Poșeta femeii a fost recuperată de trei bărbați, care au sesizat Poliția Locală Bacău.

“În urma inventarierii bunurilor , s-a constatat că în geantă se aflau mai multe documente personale ( carte de identitate, pașaport, certificat de naștere, permis auto, certificat de înmatriculare auto), un telefon mobil, suma de 196 lei, o cheie auto, chei locuință, asigurarea RCA auto etc, pe numele D.M, de 57 ani, din Adjud, județul Vrancea. Persoana în cauză a fost contactată și invitată la sediul Poliției Locale pentru restituirea bunurilor, aceasta declarând agenților că geanta i-a fost sustrasă, într-un moment de neatenție, în timp ce își facea cumpărăturile într-un supermarket”, spun reprezentanții Poliției Locale.

Pentru că urmează o perioadă în care va fi aglomerație la cumpărături, polițiștii transmit populației să fie atenți când merg la magazin.

“Având în vedere că se apropie perioada Sărbătorilor Pascale și supermarketurile vor fi extrem de aglomerate, facem un apel către cetățenii municipiului, să manifeste o atenție sporită la bunurile personale și persoanele cu care intră în contact, pentru a evita situațiile, în care pot deveni cu ușurință victime ale persoanelor certate cu legea”,  au mai spus reprezentanții Poliției Locale Bacău.