Amenzi de aproape 14.000 de lei, aplicate de DSVSA Bacău

Mai multe amenzi au fost aplicate, în iunie şi iulie, de Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bacău, în urma unor controale.
Verificările au fost derulate în toată ţara, în unităţile din industria agroalimentară, iar vizate au fost domeniile precum: fabricarea produselor de morărit, a pâinii, a produselor de patiserie, a băuturilor răcoritoare, a băuturilor alcoolice, dar și a celor de depozitare a produselor alimentare, a seminţelor, legumelor și fructelor.
„Controalele au vizat aspecte privind calitatea spaţiilor de depozitare a produselor alimentare, manipularea, prelucrarea şi depozitarea acestora, controlul dăunătorilor, condiţiile de igienă şi de funcţionare a unităţilor”, se arată într-un comunicat al Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Echipele de control din judeţul Bacău au aplicat sancţiuni în cuantum de 13.800 de lei pentru nerespectarea normelor privind întreţinerea spaţiilor și ustensilelor, nerespectarea condiţiilor de igienă, depozitare necorespunzătoare a produselor alimentare şi comercializarea produselor alimentare în spaţii neigienizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.