Amenzi pentru nerespectarea restricțiilor de tonaj

Au curs amenzile pentru șoferii care respectă regulamentul impus de Primăria Bacău.

srsa: Poliția Locală

Conducătorii auto continuă să ignore noile reglementări impuse de HCL 305/2018, prin care se impun noi restricții de circulație în municipiul Bacău. Un control al polițiștilor locali a dovedit că nu se respectă restricțiile de tonaj impuse de regulament.

O acțiune a polițiștilor a vizat  zonele și străzile cu restricție de tonaj prevăzute de actul normativ mai sus menționat.

Pentru neregulile constatate, polițiștii locali au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.440 lei și 28 puncte de penalizare la permisul auto.

“Menționăm că, dintre aceste sancțiuni, șapte au fost aplicate pentru abateri la prevederile H.C.L nr. 305/2018 de aprobare a Regulamentului privind regimul de acces și circulație, staționare și parcare pentru diferite categorii de vehicule rutiere în municipiul Bacău, 19 pentru abateri de la prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și alte patru pentru încălcări ale altor acte normative”, a declarat Oana Cojocaru, purtător de cuvânt al Poliției Locale.

Din toamna anului trecut, Consiliul Local a impus anumite taxe și un orar bine definit pentru mașinile mari care doresc să tranziteze municipiul Bacău și aceasta abia după achitarea unei taxe, contravaloarea unui permis de liberă trecere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.