APEL pentru deblocarea programărilor online la Serviciul de Înmatriculări

Autorităţile fac un apel către băcăuanii care încă mai figurează cu programare online, deşi autoturismul le-a fost deja înmatriculat.

La nivelul județului Bacău, sunt foarte multe solicitări și la Serviciul de Înmatriculări, nu doar la susţinerea examenelor de permis. Din acest motiv, în prima jumătate a anului, anunţă Prefectura Bacău, au fost luate măsuri de eficientizare a activității la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule.
Este vorba despre extinderea programărilor şi astfel unele cereri au fost soluționate în avans față de programarea inițială.

Doar că oamenii, după ce s-au văzut cu autoturismul înscris, nu au mai anulat şi programarea online făcută anterior, iar acum acestea blochează accesul altora la acest serviciu. Autorităţile îi roagă acum pe cei care figurează cu cerere, dar nu mai au nevoie să ajungă la ghişeu, să o anuleze.

La acest moment, cine vrea să-şi înmatriculeze un autoturism adus din străinătate nu poate să facă o programare online mai devreme de 11 septembrie, iar pentru transcrierea unui vehicul înmatriculat în România nu mai este niciun loc liber în luna august.