Astăzi se desfășoară concursul de ciclism Bacău Bike Challenge XC 2018

Clubul de Ecologie şi Turism “Veniţi cu Noi”,  împreună cu Asociația Door to Outdoor din Bacău, alături de parteneri și sponsori, organizează în ziua de 23 septembrie 2018 un eveniment sportiv de ciclism non-profit și fără taxă adresat publicului larg, în cadrul proiectului “Movement Environment Well-Being”, cofinanțat prin Programul Erasmus Plus al Uniunii Europene.

Evenimentul face parte dintr-un numar de alte 10 evenimente similare organizate la nivel European în țările partenere în proiect. El se adresează participanților de toate vârstele în ideea implicării practice a comunităţii pentru promovarea unui comportament sănătos prin efectuarea de activități fizice în natură, precum şi prin atragerea şi promovarea practicării mountain bike-ingului.

Evenimentul sportiv se va desfăşura pe drumurile forestiere de pe raza ocolului Silvic Fântanele, în trei forme: tura de promendă 6 km, adresată persoanelor cu dizabilități, familiilor și persoanelor vârstnice; tura de 20 km MTB; Tura de 45 km MTB.

Plecarease face de la Clubul Ecvestru Sportiv Decebal Hemeiuși, după următorul orar:

Ora 10.00 – Start tura de promenadă

Ora 10.15 – Start tura de 45 km MTB

Ora 10.40 – Start tura de 20 km MTB

Ora 17.00 – Premierea – final ora 18.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.