De cum au permis condițiile meteo,  au reînceput lucrările pe cele mai importante proiecte de reabilitare a drumurilor din judeţ.

 
Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea a fost pe teren la lucrările desfăşurate pe DJ 207D Traian – Prăjeşti – Negri – Dămieneşti, unde constructorul  a reuşit să asfalteze jumătate din cei 22 km ai drumului.
 
” Totodată, am primit asigurări din partea antreprenorului că până la sfârşitul lunii august (2021) lucrarea va fi terminată, înainte de termenul prevăzut în contract.
Acest drum face parte dintr-o investiție de anvergură derulată de Consiliul Județean Bacău, în zona de est a județului, unde urmează să fie conectate – printr-un drum de aprox. 95 de km, modernizat cu fonduri europene – sudul jud. Bacău (com. Podu Turcului) cu limita de nord (com. Dămieneşti).
 Valoarea totală a investiției se ridică la peste 40 de milioane euro, pentru toți cei 95 de km ai viitoarei axe rutiere Dămieneşti – P. Turcului. Drumul va tranzita 11 comune şi va deservi peste 30.000 de locuitori”, a declarat Valentin Ivancea, președinte CJ Bacău.
 
 

Sursa: Realitatea de Bacau