Avansarea în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim, reprezintă pentru un militar una dintre cele mai mari satisfacții profesionale, încununarea tuturor eforturilor depuse pentru îndeplinirea cu succes a atribuțiilor de serviciu, mai ales când această recompensă este acordată de Ziua Națională a României.

Astăzi, 29 noiembrie, în cadrul unei ședințe festive desfășurate sediul unității, comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, colonel Sandu Ion, a dat citire ordinelor de avansare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru un ofițer și 6 subofițeri, pentru modul exemplar în care și-au desfășurat activitatea profesională.

 

Totodată, au fost acordate diplome de merit echipei Grupării de Jandarmi Mobile Bacău care a ocupat locul secund la Olimpiada Echipelor de Intervenție Antiteroristă, desfășurată în luna septembrie a.c. la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri.

Comanda unității i-a felicitat pe cei recompensați pentru munca depusă și rezultatele obținute, cu îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.

Sursa: Realitatea de Bacau