Avarii după avarii la rețeaua de apă! Moineștiul, în continuare fără apă potabilă

Lucrările de remediere a avariei care a lăsat în ultimele zile fără apă potabilă municipiul Moinești și localitățile limitrofe sunt departe de a fi gata. Când credeau că în sfârșit problema a fost rezolvată, o nouă avarie a apărut pe conducta de pompare. Și mai grav este că de data aceasta nu se poate estima nici un program pentru furnizarea apei, pentru că rezervoarele sunt goale. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Primăriei Moinești, iar primarul a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

Vă informăm că în urma lucrărilor de intervenție la avaria majoră apărută pe conducta de pompare a apei de la stația Dărmănești, aceasta a cedat din nou, ceea ce face ca și în următoarele ore, în municipiul Moinești să nu curgă apa la robinete. În acest moment, SC Compania de Apă Bacău a început lucrările de înlocuire a tronsonului afectat, iar în funcție de cum vor decurge lucrările ne vor comunica momentul reluării pompării.
Având în vedere că rezervoarele nu au mai fost alimentate la capacitatea necesară, în ultimele zile consumându-se întreaga cantitate înmagazinată, nu putem estima un program de furnizare a apei potabile, până ce SC CRAB SA Bacău nu va finaliza lucrările de reparații.
Pentru stabilirea unor măsuri pe situații de urgență, primarul municipiului Moinești a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență, iar împreună cu Prefectul Județului Bacău și ISU Bacău se vor stabili măsurile ce se impun”,  transmit autoritățile din Moinești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.