În baza materialului probator, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au luat măsura reținerii unui bărbat de 25 de ani, din comuna Gura-Văii, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Ulterior, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

În noaptea de 12/13.03.2023, în jurul orei 01:00, bărbatul de 25 de ani, din comuna Gura-Văii, în timp ce se afla pe terasa unui bar din comuna Răcăciuni, jud. Bacău, ar fi agresat cu un obiect înțepător un tânăr de 21 de ani, din localitate, acesta necesitând îngrijiri medicale.

Polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bănuitului, fiind introdus în  Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Bacău. Ulterior, a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Totodată, polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au dispus măsuri pentru schimbarea programului de lucru al operatorului economic, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru păstrarea ordinii şi liniştii publice, motiv pentru care a fost redus programul de lucru al societăţii, de la ora 02:00, la ora 22:00.

Sursa: Realitatea de Bacau