Poliţiştii au identificat şi reţinut patru bărbaţi, care, la data de 05 noiembrie ar fi provocat scandal în comuna Valea Seacă şi ar fi lovit doi localnici. Ulterior, au fost arestaţi preventiv.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, cinci bărbaţi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică pe drumul sătesc din Valea Seacă şi ar fi lovit două persoane.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au stabilit că, bănuiţii, cu vârste cuprinse între 19 şi 43 de ani, toţi din localitate,  în timp ce se aflau pe drumul sătesc,  ar fi provocat scandal şi ar fi lovit doi bărbaţi, unul de 41 şi altul de 45 de ani, cu pumnii şi picioarele. Ulterior, cei cinci bănuiţi i-ar fi urmărit pe cei doi care s-ar fi refugiat în curtea unei rude, un bărbat de 35 de ani, pătrunzând fără drept, continuând să-i lovească.

Cei doi bărbaţi agresaţi au necesitat îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Patru dintre bănuiţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi ulterior, prezentaţi instanţei care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: Realitatea de Bacau