BREAKING NEWS/GALERIE FOTO: Maricica Luminița Coșa a spus „ADIO” funcției de prefect: „Nu am vrut să las schelete în dulap”

Maricica Luminița Coșa și-a încheiat astăzi mandatul de prefect al județului Bacău și le-a mulțumit prietenilor și colaboratorilor apropiați într-un mesaj postat pe Facebook.„Dragi prieteni,
Iată-mă într-un moment de contabilizare a rezultatelor celor peste doi ani în funcția de prefect a județului Bacău. Închei mandatul de prefect al județului, gândindu-mă la dumneavoastratra cetățeni ai județului. Am plecat la drum cu speranța că nu voi dezamăgi și că voi reuși să fac mult bine semenilor mei, atât cât îmi permitea această funcție. Dacă am reușit sau nu rămâne la aprecierea dumneavoastră . Nu am regrete, nu am ce să îmi reproșez și cred că “istoria” anilor de mandat este grăitoare. Mulțumesc tuturor colegilor din Instituția Prefectului județul Bacău, colegilor de la instituțiile deconcentrate, colegilor polițiști, pompieri, jandarmi…… tuturor vă mulțumesc pentru buna colaborare ! Mă bucur că am avut privilegiul de a lucra alături de profesioniști și oameni de echipă! Cred acum la final că împreuna ne-am făcut datoria cu buna credinta si cu onoare. Vă mulțumesc dragi prieteni pentru susținerea necondiționată și vă asigur că voi rămâne aceeași Maricica Coșa! A dumneavoastră, Maricica Coșa”. Contactată telefonic în legătură cu demisia previzibilă, Maricica Luminița Coșa a declarat pentru realitateadebacau.net:”Eu zic că am demonstrat tot ce am putut, am făcut tot ce mi-a stat în putere. Nu am ce îmi reproșa. Plec cu fruntea sus. Nu am vrut să las schelete în dulap și am reușit acest lucru„. În încheiere, fostul prefect a menționat că ar fi bucuroasă ca locul rămas vacant să fie ocupat de subprefectul Valentin Ivancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.