Campanie de prevenire a furturilor din auto. Vezi în ce cartiere au ajuns poliţiştii

Poliţiştii de prevenire şi cei de proximitate din cadrul Secţiei 1 Bacău au desfăşurat, astăzi, o activitate de prevenire a furturilor din autovehicule, în cartierele Letea şi Orizontului, din municipiul Bacău.

„Activitatea preventivă desfăşurată de poliţişti este fundamentată pe constatările acestora cu privire la faptul că, există numeroase persoane care, prin nerespectarea unui minim de reguli de siguranţă, se expun riscului de a fi victime ale furturilor din autovehicule”, spune agent şef adjunct Cătălina Creţu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

Oamenii lasă la vedere bunuri care atrag atenţia infractorilor, precum telefoane mobile, portofele cu bani, acte, genţi, poşete, laptopuri ori haine, dar în acelaşi timp şi uită geamul deschis ori lasă portierele neasigurate. Poliţiştii implicaţi în această activitate au distribuit tuturor proprietarilor de autovehicule parcate în cele două cartiere, pliante cu informaţii şi recomandări referitoare la prevenirea furturilor din auto şi i-au sfătuit să adopte o atitudine responsabilă.
În următoarele săptămâni, campania va fi extinsă şi la alte cartiere din oraş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.