Ieri, polițiștii băcăuani au intervenit la 80 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 170 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au luat măsura reţinerii a două persoane şi arestarea preventivă faţă de o altă persoană.

La data de 19 iulie a.c., poliţiştii au acționat, la nivelul judeţului Bacău, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 3 acțiuni și s-a intervenit la 80 de evenimente, dintre care 75 au fost sesizate prin 112. S-au luat măsuri de reţinere a două persoane şi arestarea preventivă faţă de alta. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 174 de sancţiuni contravenţionale.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale poliţiei băcăuane. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Au fost reținute în vederea suspendării 21 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Sursa: Realitatea de Bacau