Ce şi-a dorit un adolescent de ziua lui: Să participe la o activitate cu POLIŢIA

Un adolescent, în vârstă de 14 ani, din Bacău, şi-a dorit un cadou inedit de ziua lui. Săptămâna aceasta, el a trimis un mail la Ministerul Afacerilor Interne în care şi-a exprimat dorinţa ca, de ziua lui, pe 26 octombrie, la împlinirea vârstei de 14 ani, să participe la o activitate cu poliţiştii.

Solicitarea sa nu a rămas fără răspuns, iar oamenii legii i-au făcut o surpriză şi astăzi l-au invitat la o acţiune cu Poliţia Rutieră, pe DN 2. Dimitrie Andrieş, elev în clasa a VIII-a la o şcoală din oraş, a ieşit în trafic cu polițiștii și a putut vedea cum se face oprirea conducătorilor auto, a avut ocazia să țină în mână pistolul radar, dar a primit și un cadou.

„Poliţiştii i-au oferit în dar tânărului un ghiozdan, o şapcă şi un tricou ce poartă mesajul «Copilărie fără delincvenţă» şi o revistă Poliţia Română pentru a se familiariza cu câteva din tainele muncii de poliţist. În cadrul activităților desfășurate, adolescentului i-au fost prezentate autospeciala de poliţie şi aparatul radar Trucam. În acest context, tânărul a povestit poliţiştilor că este visul lui să îmbrăţişeze această meserie şi că se va pregăti intens în acest sens. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău transmite un sincer ”La mulţi ani!” tânărului băcăuan şi îl aşteptăm în echipa noastră”, spune agent şef adjunct Cătălina Creţu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

Părinţii lui nu au ştiut de mailul trimis la MAI şi au rămas surprinşi când au aflat că poliţiştii au dat curs solicitării lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.