Cetățenii, informați despre noile modificări legislative în contextul pandemiei

În cursul zilei de astăzi, 11 februarie a.c., poliţiştii băcăuani, împreună cu jandarmi, pompieri și polițiști locali au desfășurat activități de informare a cetățenilor cu privire la noile măsuri legislative impuse în vederea prevenirii și limitării răspândirii COVID – 19.

Astfel, echipe mixte din cadrul structurilor teritoriale ale M.A.I au fost prezente în mijlocul comunității unde au desfășurat activități de informare, pe raza întregului județ, atât în mediul urban, cât și rural. Activitățile au vizat, în special, zonele cu aflux de persoane.

Reamintim faptul că, zilnic, activităţile în contextul pandemiei au loc în sistem integrat și vizează, în special, zonele aglomerate, agenții economici, mijloacele de transport în comun, verificarea persoanelor aflate în izolare/carantină la domiciliu, dar și purtarea măștii de protecție.

Forțele de ordine vor acționa, în continuare, în vederea prevenirii răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2 şi asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Portul măștii de protecție, de tip medical, cu 3 pliuri sau FFP2, astfel încât să acopere gura și nasul, este obligatoriu în toate spațiile publice închise și deschise.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și să se informeze permanent cu privire la modificările legislative în contextul pandemiei!

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.