Pe perioada stării de alertă, costurile la închirierea sălii Teatru de Vară „Radu Beligan” din Bacău vor fi reduse la jumătate.

 
”Privesc cu încredere spre viitorul apropiat când va scadea rata infectării sub 3 la mie și vom putea redeschide sălile de spectacol.
Pentru că ne dorim cu toții să mergem din nou la un spectacol cultural sau de divertisment, am hotărât să stimulăm organizarea acestora în Bacău prin reducerea la jumătate a costurilor la închirierea sălii Teatru de Vară „Radu Beligan”, pe toată durata stării de alertă.
Cunoaștem cu toții ce momente frumoase, spectacole de teatru ori concerte au fost prezentate pe scena acestei săli.
Personal, am convingerea că băcăuanii vor da dovadă pe mai departe de responsabilitate și vor respecta regulile de prevenire a îmbolnăvirii cu acest virus, astfel încât să putem vedea redeschis cât mai repede și Teatrul de Vară ”Radu Beligan”, împreună cu Teatrul ”Bacovia”, la fel și celelalte spații de cultură din municipiul nostru.
Avem nevoie de cultură, de artă, de evenimente care să ne aducă împreună, să ne însenineze sufletele și să ne lumineze viața în aceste timpuri dificile.
Băcăuanii uniți vor depăși cu bine pandemia!”, a scris pe pagina sa de Facebook, primarul Bacăului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu

Sursa: Realitatea de Bacau