“Dansul” cu câinele spânzurat, cercetat de polițiștii din Bacău

Imaginile șocante apărute în spațiul public, cu un bărbat din Răchitoasa care dansează cu câinele în spate, în timp ce animalul e legat de gât și e pe punctul să fie sugrumat, nu au rămas fără reacție. Polițiștii s-au sesizat din oficiu după ce au văzut imaginile. Potrivit reprezentanților IPJ Bacău, în urma sesizării din oficiu, oamenii legii au început cercetările.

Imaginile au stârnit revolta internauților, iar unii dintre ei au avut reacții dure la adresa bărbatului care dansează cu câinele spânzurat în spate.

Printre cei care au reacționat se numără inclusiv persoane publice. Un exemplu este cunoscutul rocker Cristian Hrubaru, un mare iubitor de animale.

“Sigur că merită spânzurat… oligofrenul. Sper să nu doarmă Dumnezeu chiar în momentul în care voi da vreodată cu ochii de o javră care chinuie un cățel sau oricare alt animal. Nu îmi place violența, chiar o urăsc, dar voi face o excepție în cazul acestor monștri. Le voi căra la bocanci în cap până îi voi compătimi, lucru greu de presupus”, a scris Hrubaru pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.