De la 1 mai dispare autogara din Buhuși! Cu ce soluții vin autoritățile locale

Autogara improvizată din centrul orașului Buhuși va deveni istorie de la 1 mai. Este anunțul făcut de primarul Vasile Zaharia, care le-a transmis transportatorilor să caute un alt loc pe care să-l amenajeze ca autogară. Totul vine după un șir de demersuri făcute de autorități, care au rămas fără rezultat.

Anul trecut, a fost aprobată scoaterea la licitație a unui teren în vederea amenajării unei autogări noi. Aceasta s-a finalizat, dar câștigătorul licitației s-a răzgândit până la urmă și nu a mai semnat contractul de concesiune cu Primăria Buhuși în vederea amenajării zonei.

Edilul orașului le dă acum transportatorilor un ultimatum.

Centrul orașului nu este Autogară! Din data de 1 mai vom interzice staționarea microbuzelor în zona centrală. Săptămâna trecută i-am înștiințat pe operatorii de transport să vină cu propuneri pentru modificarea traseelor astfel încât călătorii să nu fie afectați. În centru va rămâne doar stație de tranzit, nu stație finală. Tot pentru descongestionarea traficului, o nouă parcare este în curs de amenajare pe strada Bradului. Ea va deservi populația din zonă, dar și pe cetățenii ce parchează în sensul giratoriu, în fața Băncii Transilvania”,  a transmis primarul Vasile Zaharia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.