Prin ordin de primar, edilul Bacăului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu a micșorat timpul de răspuns la diverse documente eliberate de primărie care privesc construcțiile, urbanismul și cadastru.

 
”De prea multă vreme, circuitul hârtiilor a fost îngreunat de numărul de semnături iar asta a adus disconfort cetățenilor și implicit senzația unei birocrații încâlcite.
Astfel, la Biroul Autorizații de Construcții și Urbanism, documentele vor fi eliberate mai rapid față de termenul legal cu 1-20 de zile, în funcție de tipul acestora.
La Compartimentul Evidență Concesionări, documentele vor fi eliberate mai rapid cu 1 până la 10 zile, în funcție de tipul acestora iar la Compartimentul Cadastru cu 10 zile față de termenul legal.
Aceste măsuri au fost luate prin dispoziție de primar și sunt menite în a îmbunătăți relația dintre cetățean și administrația locală. În plus, ne dorim stimularea mediuluide afaceri și impulsionarea dezvoltării municipiului”, a declarat Lucian Daniel Stanciu Viziteu, primarul Bacăului.
 
 

Sursa: Realitatea de Bacau