Luni, 17 august a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii Postului de Poliţie Horgeşti au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi au constatat că un tânăr de 24 ani, din comuna Horgeşti, în timp ce conducea un autoturism care tracta o remorcă confecţionată artizanal, pe DJ252 A, pe strada Principală, a încercat să efectueze manevra de întoarcere peste marcajul simplu continuu, moment în care a fost acroşat în partea lateral stângă de un autoturism ce era condus de un tânăr de 18 ani, tot din comuna Horgeşti.

Ambele autoturisme se deplasau în aceeşi direcţie, dinspre satul Sohodor spre satul Horgeşti. În urma impactului ansamblul s-a desprins iar autoturismul lovit a fost proiectat pe sensul opus de mers, fără a rezulta victime. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută de art. 334, alin 3 din Noul Cod Penal.