După ce au fost audiați la poliție și li s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept şi violare de domiciliu, cei doi concubini din Cleja care au omorât cu securea pechinezul vecinului lor trebuie să dea acum explicații în fața procurorilor. Dosarul a ajuns la Parchet, iar ancheta s-ar putea finaliza cu trimiterea în judecată a celor doi, pentru fapta lor de o cruzime de nedescris. Proprietarul cățelușei măcelărite pe motiv că ar fi dat iama în bobocii și găinile celor doi speră ca vinovații să plătească pentru fapta lor de o cruzime de neimaginat. Stăpânul cățelușei trăiește în Italia și a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Imediat a cerut ajutorul. Mii de oameni s-au arătat indignați de fapta vecinilor săi și i-au sărit în ajutor.

„Ancheta se pare ca se indreapta pe drumul cel bun. Dosarul e la parchet ,complet, cu reclamatia formulata de asa natura incat sa includa toate infractiunile pe care le-au savarsit .
De acum incepe asteptarea … caci dureaza pana ce se finalizeaza procedura procuraturii. Dupa care , la primul termen de judecata voi putea fi prezent .
VA MULTUMESC MULT PENTRU SOLIDARITATE SI PENTRU SPRIJIN, FARA SUSTINERE POATE AS FI RENUNTAT . Totodata tin sa va reamintesc ca si noi oamenii suntem animale , dar am fost privilegiati sa fim numai noi dintre toti inzestrati cu ratiune.
Cine respecta natura se respecta in primul rand pe el !”, a scris proprietarul cățelușei pe Facebook.