Elevii și profesorii băcăuani vor primi premii

Pe 12 decembrie, Primăria Bacău și Inspectoratul Școlar vor organiza o festivitate de premiere a elevilor și profesorilor cu rezultate deosebite în acest an școlar, cu un fond de premiere generos, de 260.000 de lei și cu pretextul Centenarului.

Municipalitatea pune la dispoziție 257.806 lei pentru premii iar ISJ va contribui cu 5.000 de lei. Vor fi premiați elevii din unităţile de învăţământ din municipiul Bacău care au obţinut, în anul şcolar 2017-2018, premii, menţiuni şi medalii la olimpiadele internaţionale şi naţionale, cadrele didactice care i-au îndrumat şi directorii şi directorilor adjuncţi ai colegiilor/şcolilor cu rezultate remarcabile în comunitatea băcăuană.

Vor fi recompensate și cadrele didactice care au implementat, în anul şcolar 2017-2018, proiecte şi parteneriate educaţionale cu impact calitativ în comunitatea băcăuană (ca urmare a selecţiei celor mai reprezentative activităţi în cadrul concursului de proiecte derulate la nivelul unităţilor şcolare din municipiul Bacău).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.