Emoții la nunta de aur! 51 de cupluri din Bacău, recompensate pentru aniversarea a 50 de ani de căsnicie

A trecut o jumătate de secol de când 51 cupluri de băcăuani au trecut pe la starea civilă, jurându-și iubire veșnică. Timpul a trecut, iar cea mai bună dovadă că și-au respectat jurămintele e că au ajuns la nunta de aur. Modul în care au înțeles cei 102 băcăuani că familia e importantă a determinat municipalitatea să recompenseze cuplurile de aur ale municipiului Bacău, într-un cadru festiv.

Care e rețeta unei căsnicii care să dăinuiască în timp? Un amestesc de răbdare, respect și înțelegere, au spus băcăuanii care în acest an împlinesc 50 de ani din momentul în care au trecut prin fața ofițerului de stare civilă și au spus un DA răspicat. Fiecare a trecut prin clipe grele. Au depășit însă momentele în care s-au aflat în impas, iar acum, plini de emoție, au avut din nou nuntă. De data asta de aur.

Iubirea e la fel de importantă însă într-o relație. Ea a fost liantul pentru toate cuplurile, în cei 50 de ani.

Toleranța, mai spun sărbătoriții zilei, e la fel de importantă în căsnicie.

Imagine

Cele 51 de cupluri au fost recompensate astăzi de municipalitatea băcăuană pentru modul în care au înțeles că familia e importantă, constituind un exemplu pentru tinerii care se află la începutul vieții de familist.

La ceas aniversar, cuplurile de aur au primit diplome aniversare, flori, dar și cîte 500 de lei, bani alocați de Consiliul Local Bacău.

La final, sărbătoriții zilei au avut parte și de un spectacol, susţinut şi oferit de Ansamblul folcloric „Busuiocul” Bacău.

Imagine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.