Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au ridicat peste un kilogram de cannabis, 2,4 kilograme de fragmente vegetale în care s-a evidenţiat THC şi 4,3 kilograme de fire de plante de cannabis. O persoană a fost reținută pentru 24 ore.

La data de 7 februarie 2021, a fost desfășurată o acțiune de prindere în flagrant delict a doi bărbați, în timpul comercializării de către aceștia a unui kilogram de cannabis, iar, ulterior, a fost efectuată o percheziţie domiciliară.

În total, au fost ridicate peste un kilogram de cannabis, 4,3 kilograme de fire de plante de cannabis, 2,4 kilograme de fragmente vegetale cu THC şi fragmente de ţigarete cu THC, precum și alte bunuri care ar fi folosit în activitatea infracțională.

Două persoane au fost conduse la audieri, iar, față de un bărbat, de 47 de ani, cercetat pentru trafic de droguri de risc, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar la activităţi au participat și polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău și jandarmi ai I.J.J. Iaşi.