FOTO: Focul a făcut prăpăd! Apel pentru ajutorarea unor oameni sărmani din Mărgineni, cărora focul le-a mistuit locuința

Necaz mare pentru o familie din comuna Mărgineni, a cărei locuință a fost cuprinsă astăzi de flăcări. Focul s-a propagat cu repeziciune, întreaga casă fiind afectată. În ciuda intervenției prompte a pompierilor, voluntarilor și sătenilor, din locuință nu s-a mai putut salva mare lucru.

Familia se află într-o situație disperată, de aceea sătenii încearcă acum să-i ajute pe bieții oameni rămași fără locuință cu ce pot. Pe pagina Poliției locale din comună a fost publicat un apel prin care oamenii cu suflet sunt rugați să ajute cu ce pot familia greu încercată.

La imobilul respectiv s-au înregistrat însemnate pagube materiale familia Ciocan, aflându-se într-o situație disperată având în vedere faptul că de curând au avut un deces în familie, dar și a faptului că se apropie sezonul rece iar posibilitățile acesteia sunt limitate. În această situație rugăm persoanele fizice sau juridice cu posibilități financiare să ajute din puținul lor această familie aflată la grea încercare. La nivelul Primăriei Mărgineni se va analiza în ședința Consiliului Local posibilitatea acordării unui sprijin financiar familiei Ciocan”,  se arată în postarea făcută pe Facebook. .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.