FOTO: Primăria Bacău cumpără scaune stomatologice noi pentru cabinetele școlare

Ultima investiție similară s-a făcut în urmă cu o jumătate de secol

Primăria Bacău anunță o investiție în premieră în ultimii 50 de ani. Este vorba despre achiziționarea unor scaune stomatologice noi, cu care vor fi dotate patru unități de învățământ de pe raza municipiului.

Primele două scaune stomatologice moderne au ajuns deja în cabinetele școlare de la Colegiul Național ,,Vasile Alecsandri” și Școala Gimnazială ,,Al. I. Cuza”.

Un alt scaun va ajunge la Școala Gimnazială ,,G. M. Cancicov, unde elevii vor beneficia pentru prima oară de cabinet stomatologic.

În fine, ultimul va ajunge la Universitatea ,,Vasile Alecsandri”, unde va fi reamenajat cabinetul stomatologic la care se vor trata nu doar studenții, ci și elevi de la două școli gimnaziale din zonă.

“Am luat decizia de a investi pentru dotarea și amenajarea acestor cabinete dentare în școli întrucât situația era inacceptabilă. Este de neimaginat să oferi servicii medicale stomatologice pentru copii utilizând aparatură de peste 50 de ani. Asistența medicală eficientă și de calitate trebuie să devină o normalitate în fiecare școală și voi continua investițiile de acest tip”, a spus primarul Bacăului, Cosmin Necula.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.