Sutele de ore de antrenamente și de sacrificii ale karatiștilor de la Clubul sportiv Hikaru Bacău nu au fost în zadar și s-au concretizat într-un braț de medalii la Campionatul Mondial de Karate Isshinryu din Londra 2019. Premiile obținute la această ediție a Campionatului Mondial de Karate Isshinryu sunt Titlul de GRAND CHAMPION la categoria 10 ani, 5 medalii de aur, 5 medalii de argint și 3 medalii de bronz, astfel:
1. Catalani Luis – campion mondial la Kata- titlul de Grand Champion (categoria de vârstă 10 – ani) și medaliat cu bronz la Kumite;
2. Patrascan Mădălina – campioană mondială la Kumite, vicecampioană mondială la Kata sincron și vicecampioană la Kata;
3. Borțoc Maria- campioană mondială la Kata și vicecampioană mondială la Kumite;
4. Enache Alexandru- campion mondial la Kumite;
5. Nastasă Danuț- campion mondial la Kumite și medaliat cu bronz la Kata;
6. Mazilu Andrei- vicecampion mondial la Kata Sincron, medaliat cu bronz la Kata și medaliat cu bronz la Kata Kobudo;
7. Mazilu Elena- vicecampioană mondială la Kata;
8. Mazilu Andreea- vicecampioană mondială la Kata Sincorn.

 Clubul sportiv Hikaru Bacău a participat la Campionatul Mondial de Karate Isshinryu din Londra cu nouă sportivi. La această ediție, organizată pentru prima oară în Europa, au concurat peste 400 de sportivi din România, Danemarca, SUA, Suedia, Chile, India, Italia, Anglia. Sportivii clubului Hikaru, condus de Sensei Mazilu Diana Andreea, au participat la probele de Kata, Kata cu arme, Kata sincron și Kumite, dar și la titlul de Grand Champion. Felicitări tuturor!