Polițiștii de investigații criminale din Bacău au identificat și depistat un tânăr de 31 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal. Acesta a fost reținut și introdus în arestul I.P.J.Bacău.

 

În urma sesizării unui bărbat de 65 de ani, din comuna Traian, cu privire la faptul că, în noaptea din 10/11.09.2021, un localnic ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea locuinţei și ulterior, în imobil şi prin întrebuinţarea de violenţe şi ameninţarea cu un cuţit l-ar fi imobilizat şi lipsit de libertate, după care ar fi sustras din locuinţă un telefon mobil şi un lanţ din aur de aproximativ 53 de grame, polițiștii de investigații criminale din Bacău au probat activitatea infracțională a bănuitului, faţă de care au efectuat cercetări sub aspectul săvârşirii infractiunilor de tâlhărie calificată şi lipsirea de libertate în mod ilegal.
          Tânărul de 31 de ani a fost condus la sediul poliției si audiat, faţă de acesta fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Sursa: Realitatea de Bacau