VIDEO: În sfârșit vești bune: Târgu Ocna are apă, urmează Oneștiul! Ieri a fost ziua cea mai lungă și chinuitoare pentru Valea Trotușului

Compania Regională de Apă are, în sfârșit, vești bune: avaria care a lăsat localitățile de pe Valea Trotușului fără apă a fost remediată mai repede decât se estima. În cursul acestei dimineți, reparațiile au fost finalizate, cu efortul susținut al echipelor CRAB și RAJA, dar și al unor angajați ai RAJA veniți tocmai de la Constanța.

Așa se face că imediat după finalizarea intervenției a început procesul de umplere.

Orașul Târgu Ocna este deja alimentat cu apă, iar manevrele de umplere cu apă a aducțiunii până la Onești continuă. În câteva ore, apa va reîncepe să curgă și în municipiul Onești.

Inițial, autoritățile anunțaseră că lucrările ar putea dura până diseară la ora 20.00, ceea ce ar fi însemnat ca furnizarea apei să aibă loc abia mâine dimineață.

Totuși, după cum anunță autoritățile, școlile și grădinițele în care ieri s-a luat decizia suspendării cursurilor rămân închise și astăzi.

Veștile sunt mai mult decât bune pentru locuitorii de pe Valea Trotușului, mai ales că ieri a fost o zi infernală pentru ei. Oamenii au stat la cozi kilometrice pentru a lua apă din punctele instituite pentru alimentare și de la cisternele mașinilor de pompieri. O filmare postată pe Facebook surprinde coșmarul pe care l-au trăit ieri oamenii, în așteptarea apei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.