În timp ce oamenii suferă de sete, câinii din adăpostul public au apă! Și rezervă!

Avaria de la Valea Uzului i-a adus din nou, în pragul disperării, pe băcăuani. Nu se știe nici la această oră cât timp va dura remedierea defecțiunii, însă măsurile luate de urgență de autorități îi fac pe oameni să se teamă de ce e mai rău. Potrivit unor surse, există varianta ca remedierea avariei apărute azi, în jurul prânzului, să dureze aproximativ 3 zile, poate chiar mai mult.

Scenariul este credibil, având în vedere că Primăria Bacău a decis în regim de urgență înființarea unor puncte de distribuire a apei potabile și nepotabile.

Compania de Apă anunțase că azi va fi furnizată apă între orele 17.00 – 19.00. Mulți oameni au reclamat însă că nu a curs în acest interval nici o picătură de apă.

În timp ce oamenii suferă de sete și și-au amintit din nou că Rezerva de Apă nu e gata, de atâta timp, vine și un anunț al șefului Serviciului Gestionare Câini fără Stăpân, care spune că animalele din adăpost nu vor fi afectate de criza apei. Mai exact, adăpostul pentru câini are o rezervă de apă de 5000 de litri.

“Rezerva de apă a adăpostului public Bacău este de 5000 litri apă. În fiecare sector există cuburi de apă pentru astfel de situații. Rezerva de apă a orașului e un proiect la care se lucrează. Șanțurile din zona de nord a orasului pe care unii cetățeni le înjura cu „sete”, sint parte din acest proiect”, a scris Dinu Pâncescu pe Facebook. .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.