Încă o avarie apărută pe conducta de la Parcul Măgura lasă Oneștiul fără apă pe o perioadă nedeterminată

D:DCIM101MEDIAIMG_4851.JPG

După ce săptămâna trecută o avarie a lăsat Oneștiul fără apă, oamenii se bucurau când a venit anunțul autorităților că s-a reluat procedura de umplere. Doar că, la scurt timp, înainte ca apa să ajungă în casele oamenilor, a apărut o nouă defecțiune majoră , în zona Parcul Măgura.

Conducta de aducțiune Dărmănești – Târgu Ocna – Onești, pe care s-a înregistrat avaria, alimentează și alte localități, așa că de data aceasta au rămas fără apă, în afara oamenilor din Onești, și cei din Târgu Ocna, Târgu Trotuș și Tuta.

Problema e că nu se știe deocamdată când va fi reparată conducta.

Ca urmare a comunicatului primit de la Compania de Apa Bacău , prin care ne informează ca avaria produsa pe conducta DN 800 din zona localității Tg. Ocna, care afectează alimentarea cu apa a municipiului Onesti, aceasta se prelungește pe o perioada de timp ce nu poate fi determinata. RAJA S.A a întrerupt furnizarea apei potabile în municipiul Onești pana la remedierea acestei avarii și reluarea alimentarii cu apa de către Compania de Apa Bacău. Va asiguram ca imediat ce se va relua alimentarea cu apa de către Compania de Apa Bacău și se va asigura nivelul optim de apa din rezervoare, vom relua alimentarea cu apa a municipiului Onești, în condiții tehnice și de calitate prevazute de lege”,  au transmis reprezentanții RAJA Onești.

Potrivit unor surse, aceasta ar fi cea de-a cincea avarie produsă pe conducta respectivă într-un interval relativ scurt de timp.

Situația a determinat autoritățile din Onești să se întrunească de urgență. Comitetul Local pentru Situații de Urgență s-a întrunit în această dimineață, pentru luarea mai multor măsuri care ulterior vor fi transmise și populației.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.