În cursul serii trecute, un apel primit la 112 anunța producerea unui incendiu la o casă de locuit din comuna Blăgești, sat Valea lui Ion. 

De urgență, la locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității cu o autospecială de stingere. 

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la nivelul casei de tip P+1+M și la nivelul unei anexe. 

În urma incendiului a ars o suprafață de aproximativ 200 mp locuință și aproximativ 100 mp, reprezentând anexa acesteia. 

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Conform cercetărilor efectuate de pompierii militari, cauza probabilă de producere a incendiului este scurtciruitul electric. 

Pentru a preîntâmpina producerea unor tragedii, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău solicită cetățenilor să adopte un comportament preventiv și să acorde o atenție deosebită pregătirii în domeniul situațiilor de urgență!

Sursa: Realitatea de Bacau