Caz incredibil în Bacău, unde patru copii au ajuns la urgențe cu arsuri de gradele II și III pe tălpi, după ce s-au fript, la propriu, pe toboganul de la piscină.

Copiii au vrut să se joace și să se răcorească în apa numai bună de îmbăiat, dar nu au mai apucat să ajungă în piscină. Rampa de urcare, din tablă, era atât de încinsă din cauza soarelui arzător, încât cei mici s-au ales cu arsuri grave.

Cazul a fost relatat de mama unuia dintre copii, o fată, care a ajuns la spital chiar în ziua în care își aniversa petrecerea de ziua de naștere.

“Din pacate nu am reusit sa va multumesc pt urarile facute fetei Mele Iris..dar ziua ei a fost pe trecuta la Urgente datoria arsurilor de gradul 2, 3suferite pe talpi atat de ea cat si de Sara si de cei 2 nepotii ai mei la piscina Gepex la tobaganul gonflabil care a fost deschis fara sa fie testat inainte! Rampa de urcare din tabla incinsa le-a ars la propriu picioarele!!! NU vreau sa treceti prin durerea(atat fizic a cat si emotionala) prin care am trecut Noi!!Multumesc serviciu lui de Ambulanță si celor de la Urgente pediatrie pentru Promtitudine!!!”,  a scris mama fetei aniversate pe Facebook.

Părinții au făcut plângere la Protecția Consumatorilor după acest caz. La piscina respectivă urmează să descindă și o echipă a Direcției de Sănătate Publică.