Infracţiune cu repetiţie a unui băcăuan

0
1

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tomeşti efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român, care a fost depistat conducând un autoturism, deşi nu avea acest drept.

 În data de 05 februabrie a.c., în jurul orei 13.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tomeşti – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe DJ 249E, un autoturism, înmatriculat în România, condus de un cetăţean român, în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Bacău.

La controlul de frontieră, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care s-au efectuat verifcări specifice în bazele de date şi au stabilit că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule. Totodată, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul a mai fost depistat, în data de 06 august 2021, conducând deşi nu avea acest drept, la momemtul respectiv prezentând la control un permis de conducere fals.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.