Terenul de sport multifuncțional cu gazon sintetic și parcul de joacă pentru copii – investiție de peste 500.000 lei – reprezintă un beneficiu cert pentru toți copiii din Valea Seacă. Întrucât este un teren de sport multifuncţional, aici se pot practica sporturi multiple, precum: fotbal, tenis şi baschet.

Cu finanțare din bugetul local, pe o lungime de 2,5 km, a fost reabilitat drumul comunal DC 107 Cucova – investiție cifrată la peste 2,5 milioane lei.
 Centrul medical din comună, pus în funcțiune în parteneriat cu Clinica Sf. Maria, reprezintă o altă investiție importantă, în valoare de 560.000 lei, prin care locuitorii comunei au acces la servicii medicale de calitate.
 
” Alături de primarul Pravăț, parlamentarii Costel Dunava şi Cristina Breahnă-Pravăț, precum şi de consilierul județean Silviu Pravăț am trecut în revistă proiectele implementate la Valea Seacă, având convingerea – acoperită în realizări – că omul sfințeşte locul.
Datorită strădaniilor administrației Pravăț, la V. Seacă au mai fost realizate:
sala de sport cu nivel de practică sportivă competițională și locală, teren de handbal și 102 locuri pentru spectatori – peste 5 milioane lei;
lucrări de impementare rețea WI-FI – peste 70.000 lei;
sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public –peste 550.000 lei”, a anunțat Valentin Ivancea, președinte CJ Bacău, pe pagina de Facebook.

Sursa: Realitatea de Bacau