UPDATE Lucrările la conducta de apă au fost finalizate

Lucrările de remediere a avariei sunt dificile, spun cei de la CRAB şi anunţau, în această dimineaţă la ora 7.00, că se prelungeşte termenul de finalizare a acestora.
Acest lucru înseamnă că băcăuanii mai au de aşteptat până ce apa va ajunge din nou la robinete. „Din cauza duratei foarte mari de golire a conductei şi a unor probleme tehnice constate ulterior începerii lucrărilor de remediere a avariei (montarea dezaxată a unor piese de îmbinare a tuburilor, din faza de execuţie), care fac deosebit de dificilă intervenţia, se prelungeşte data estimată pentru finalizarea acesteia, până luni, 16.07.2018, orele 12.00. După acest interval orar, va fi reluată procedura de umplere a conductei de aducţiune”, anunţă Compania Regională de Apă Bacău.
Locuitorii municipiului Bacău nu mai au apă de sâmbătă, la prânz.
Compania a tot anunţat un program de furnizare a apei din rezerve, însă nu a ajuns la toţi consumatorii, aceştia fiind nevoiţi să cumpere apă de băut, iar pentru menaj să care de la rezervoarele amplasate în diferie locuri din oraş.

UPDATE

Astăzi la prânz, echipele Companiei de Apă Bacău au finalizat lucrările de remediere a avariei şi imediat au început manevrele de umplere treptată a conductei de aducţiune.
Durata estimată pentru revenirea în parametri normali a furnizării apei este de 48 ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.