O fată de 13 ani din Bacău s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, după o ceartă cu mama ei. Adolescenta a fost transportată la spital în stare gravă, însă medicii nu au putut să o țină în viață. Copila a murit din cauza rănilor suferite.

La data de 13 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Bacău au fost sesizați prin 112, de către o femeie de 41 de ani, din localitate, despre faptul că fiica sa minoră, de 13 ani, a căzut de la etajul 10 al imobilului în care locuia. Polițiștii depĺasați la fața locului au stabilit din primele verificări, faptul că, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu mama sa, minora s-ar fi aruncat de la etaj. Echipajul de pe ambulanță a acordat îngrijiri medicale minorei și au transportat-o la spital în stare gravă. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii faptei”, a transmis IPJ Bacău.

Mama adolescentei este asistentă la Spitalul Județean de Urgență Bacău. Adolesenta fusese transferată de curând de la Școala „Alecu Russo”, nu avea probleme și nu a avut un comportament diferit de alte zile, ba chiar ar fi fost activă la cursurile de astăzi.

La 112 a sunat chiar profesoara de franceză cu care eleva a avut azi oră de curs și cu care se învecina. Profesoara abia ajunsese acasă și a fost alertată de câteva vecine de bloc, după ce au auzit o bufnitură. Directorul Școlii „Miron Costin” s-a declarat stupefiat de veste. 

 

Sursa: Realitatea de Bacau