O femeie este cercetată după ce ar fi încercat să ofere MITĂ unui polițist

Ofițerii de poliție ai Direcției Generale Anticorupție  – Serviciul Județean Anticorupție Bacău au finalizat cercetările, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unei femei pentru săvârşirea  infracțiunii de dare de mită. Anchetatorii spun că la sfârșitul lunii mai, o echipă de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul IPJ Bacău, s-a deplasat în județul Bacău, iar în urma unui control de rutină la un magazin administrat de aceasta, ar fi constatat mai multe nereguli și s-a decis aplicarea unei sancțiuni contravenționale în cuantum de 2.000 lei.

În timp ce ofițerul de poliție completa procesul-verbal de contravenție, numita A.L. a introdus în geanta acesteia suma de 400 lei, fără ca aceasta să observe. Când a ajuns la domiciliu, ofițerul de poliție a găsit în geanta personală suma de bani pusă de către A.L., sesizând de îndată fapta la S.J.A. Bacău”, se precizează într-un comunicat al Direcției Generale Anticorupție.

După delegările Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, ofițerii de poliție judiciară din cadrul D.G.A. – S.J.A. Bacău au procedat la efectuarea de activităţi specifice de administrare a probatoriului, la finalul finalul cărora fiind dispusă trimiterea în judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.