O nouă avarie prelungește criza apei din Bacău până vineri (UPDATE)

UPDATE: un comunicat de marți, ora 15.30, emis de Primăria Bacău, arată că apa ar putea reveni la robinetele băcăuanilor vineri după-amiază

Compania de Apă Bacău a emis marți, la ora 12, un  comunicat în care anunță că în cursul dimineții de 17 iulie a avut loc o nouă avarie a conductei ce alimentează municipiul Bacău. Reamintim că apa a fost sistată sâmbătă la prânz ca urmare a unei prime avarii, iar miercuri era de așteptat să revină la robinete. Iată însă că noua avarie de marți dimineața prelungește criza de apă. În oraș au fost instalate rezervoare cu apă potabilă și nepotabilă, de la care locuitorii orașului se alimentează cu găleți și bidoane. Apa îmbuteliată a dispărut din magazine. Avariile de acest gen s-au înmulțit în ultimii doi ani, iar promisiunea primarului Cosmin Necula că va fi rezolvată problema încă nu a fost pusă în practică. Astăzi, primarul va susține o conferință de presă în care va explica ce s-a întâmplat.

Comunicatul Companiei de Apă:

”UPDATE Avarie – aductiune Valea Uzului – Bacau – 17.07.2018, ora 12.00

In perioada 16.07.2018, ora 12.00 – 17.07.2018, ora 11.00 s-a desfasurat procedura de umplere a segmentului conductei de aductiune Valea Uzului – Moinesti.

Pe parcursul desfasurarii acestei proceduri a fost sesizata o noua problema tehnica in zona in care a avut loc interventia anterioara, aspect ce a determinat declansarea procedurii de golire a segmentului Valea Uzului – Moinesti.

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Vom reveni cu detalii”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.