Percheziții la suspecți de tâlhărie și spargeri de locuințe. Trei persoane au fost reținute

Polițiștii băcăuani au efectuat 4 percheziţii la locuințele unor persoane bănuite de  furturi din locuințe şi tâlhărie.

Oamenii legii aveau cazul în atenție încă din 28 august, când trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 27 de ani, din Bacău, ar fi pătruns în locuinţa unei femei de 60 de ani din localitate şi ar fi deposedat-o prin violenţă de bijuteriile pe care le avea asupra sa.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei trei tineri ar mai fi dat o spargere, tot în oraș, de unde ar fi sustras diverse bunuri, respectiv aparatură electronică.

În urma perchezițiilor şi investigaţiilor efectuate, polițiștii au stabilit că doi dintre tineri ar fi pătruns într-o a treia locuință, de unde ar fi sustras ceasuri, parfumuri, băuturi alcoolice şi bijuterii, prejudiciul fiind de 20.000 de lei.

În primele două cazuri prejudiciile au fost în valoare de 3000 de lei, recuperat în porporție de 75 %, respectiv de 4.700 de lei, recuperat în proporție de circa 60%.

9 persoane au fost duse la audieri în urma acțiunii în forță a polițiștilor, iar la final cei trei suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.