Poliţiştii din Bacău la Turul Centenarului

Evenimentul marchează Anul Centenarului.

În perioada 26 iunie -1 iulie, o echipă de ciclişti selectaţi din cadrul Poliţiei Române participă la „Turul Centenarului”, un eveniment organizat de Asociaţia „Cu bicicleta departe”. Dintre cei care vor pedala până la Alba Iulia se numără și doi polițiști de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău. Comisarul şef Paraschiv Laurenţiu şi agent şef adjunct Gârleanu Dan au fost selectaţi să participe la această activitate şi s-au alăturat deja echipei.

„Evenimentul presupune parcurgerea de către poliţişti a 500 de km, cu plecare simultană din Bucureşti, Timişoara şi Iaşi, cu destinaţia finală Alba Iulia. Turul centenarului are ca scop educarea cetăţenilor cu privire la circulaţia rutieră preventivă şi promovarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ”, spune purtătorul de cuvânt la IPJ Bacău, agent șef adjunct Cătălina Crețu.

Peste 200 de cicliști au plecat de la linia de start, dar pe traseu li se pot alătura și alți pasionați de plimbare cu bicicleta, pe distanțe mai lungi sau mai scurte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.