Pompierii, solicitaţi în mai multe localităţi. O tabără de copii a rămas fără apă potabilă

Salvatorii au dus deja în tabără un transport de apă potabilă îmbuteliată şi până la remedierea avariei primăria din localitate le va asigura apa necesară.

Pompierii militari au intervenit, joi seară, în urma precipitațiilor căzute, pentru evacuarea apei din trei curți inundate din satul Siretu (zona Siretu Deal), comuna Săucești, două curți inundate (curtea școlii din localitate și curtea unei gospodării învecinate) în comuna Gârleni, sat Lespezi și în comuna Filipești, pentru evacuarea apei dintr-o fermă de porcine.

Foto: ISU Bacău

Salvatorii băcăuani au efectuat şi un transport de apă potabilă îmbuteliată la Tabăra de copii Valea Budului, a cărei rețea de alimentare cu apă a suferit o avarie în urma precipitațiilor căzute în zonă. Tot aici, din cauza fenomenelor hidro-meteorologice ce s-au manifestat în zonă drumul de acces către tabără a fost inundat și blocat de material lemnos, fiind greu practicabil.

Foto: ISU Bacău

„Având în vedere aceste aspecte, alături de pompierii militari, la fața locului au acționat reprezentanții Direcției Silvice Bacău pentru îndepărtarea materialului lemnos de pe drum și reprezentații Primăriei comunei Mărgineni pentru refacerea acestuia. De menționat este faptul că, până la remedierea avariei survenite Primăria comunei Mărgineni va asigura necesarul de apă potabilă pentru Tabăra de copii Valea Budului”, anunţă ISU Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.