Primar PSD, susținere pentru Mircea Diaconu la președinție. Cosmin Necula sugerează candidatul care trebuie votat

Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, ales PSD, dar rămas recent fără sprijinul partidului în urma atacurilor repetate lansate la adresa Guvernului Dăncilă, lovește din nou. De data aceasta, el le sugerează băcăuanilor să îl voteze pe Mircea Diaconu, candidat susținut de ALDE și Pro România.

Necula a postat o fotografie realizată de jurnaliștii unei publicații locale la întâlnirea electorală a candidatului Mircea Diaconu cu băcăuanii și îndeamnă la reflexie.

“Duminică alegem viitorul președinte al României. Președintele tuturor românilor, nu numai al unui partid, partizan și prizonier unor condiții pe care unii și alții le pun. Poate că a venit momentul să ne uitam și la altceva decât la oameni de partid, care urmăresc doar interese de partid odată ce ajung președinți. Președinți de țară, de partid, de organizații. Mircea Diaconu înțelege că a venit vremea unei schimbări. Că românii își doresc un președinte al lor. În care să aibă încredere, care să-i asculte. Care vorbește cu ei! Duminică vă invit pe toți să reflectați la aceste lucruri înainte de a vota. Ca primar, vă îndemn pe toți să vă duceți la vot!” este mesajul postat de Cosmin Necula pe Facebook alături de fotografia cu Mircea Diaconu.

Această postare vine ca o confirmare a zvonurilor apărute în ultimul timp cu privire la o apropiere a primarului Bacăului de partidul condus de Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.