Primăria Bacău și Consiliul Județean își dau mâna ca să amenajeze o parcare la Spitalul Județean

Consiliul Județean Bacău și Primăria Bacău s-au aliat ca să finanțeze lucrările de amenajare a unei parcări la Spitalul Județean de Urgență Bacău. Un prim pas a fost făcut de Consiliul Județean, care a adoptat un proiect în acest sens, la ultima ședință. Amenajarea parcării a fost solicitată de conducerea unității sanitare.

Spitalul Județean de Urgență Bacău a solicitat facilitarea accesului între diverse pavilioane ale acestuia, prin amenajarea suprafeței de teren de pe latura de Est a Spitalului Municipal, iar această solicitare a fost motivată de faptul că Spitalul Județean se întinde pe o suprafață de aproximativ 8 hectare, cuprinzând 10 clădiri în care funcționează 28 de secții și compartimente medicale, iar legătura dintre ele se realizează prin fața Spitalului Municipal. Prin realizarea lucrărilor se vor facilita consultațiile între secții, livrarea hranei și medicamentelor între secții, precum și parcarea autovehiculelor aparținând cadrelor medicale, vizitatorilor și pacienților într-un mod ordonat, care să nu îngreuneze traficul mașinilor autorizate și cel pietonal”, a declarat vicepreședintele CJ Bacău, Ionel Pravăț.

Cea mai mare parte a cheltuielilor va fi suportată de Consiliul Județean Bacău, care va finanța 90% din valoarea lucrărilor, în timp ce contribuția de la bugetul local al municipiului va fi de 10%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.