RAJA Onești face program de furnizare și nu lasă Compania de Apă să oprească apa de tot în cursul zilei de marți

După anunțul făcut în week-end de Compania de Apă Bacău, privind necesitatea întreruperii furnizării api potabile la Onești și în alte localități, în vederea finalizării lucrărilor de modernizare a Stației de Tratare Dărmănești, în ziua de 22 octombrie, RAJA ia problema în mâini și le transmite oneștenilor să stea liniștiți, pentru că nu se pune problema să rămână fără apă pentru 24 de ore.

Cele două companii nu sunt în cele mai bune relații, după avariile succesive și simultane pe conducta de aducțiune a CRAB, care au lăsat luna trecută Oneștiul fără apă timp de mai multe zile. Încă de atunci, reprezentanții RAJA au acuzat proasta gestionare a situației și au ajutat cu tot ce s-a putut pentru remedierea avariilor, chiar dacă nu era obligația lor.

Acum, RAJA anunță că va furniza apa cu program în Onești pe toată durata întreruperii furnizării apei potabile de către CRAB.

Potrivit CRAB, lucrările sunt estimate a se desfășura în intervalul orar 08,00- 24,00, în data zilei de 22.10.2019 iar timpul estimat de umplere a conductei de aducțiune este de aproximativ 8 ore după finalizarea lucrărilor, respectiv pana la ora 08,00, în data de 23.10.2019.

In această situație, RAJA S.A. va alimenta municipiul Onești cu apă potabilă din rezervor pe timpul desfășurării lucrărilor și umplerii conductei, până ce rezerva de apă din rezervoare se va reface la nivelul optim, după următorul program:

?22.10.2019 – 08,00 – 10,00
18,00 – 23,00

?23.10.2019 – 06,00 – 10,00
18,00 – 23,00

Asigurăm încă o dată toți abonații din Onești, că imediat ce lucrările vor fi remediate și după ce se va asigura nivelul optim de pompare din rezervorul Cuciur, echipele noastre vor efectua manevrele de vane pentru reluarea alimentarii cu apă a municipiului Onești, în regim permanent, în condițiile tehnice și de calitate prevăzute de lege”,  transmit reprezentanții RAJA printr-un comunicat de presă.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.