Șansă pentru liceenii din Bacău: să fie studenţi fără admitere şi fără concurs de dosare!

Adolescenţii din Bacău pot experimenta viaţa de student încă de pe băncile liceului. Ei pot afla ce îi aşteaptă în viitor şi ce facultate li se potriveşte.

Liceenii din clasele a XI-a şi a XII-a au şansă să experimenteze, în perioada 22-25 Aprilie, tot ce înseamnă viața de student, de la atmosfera cursurilor până distracția studențească. Liga Studențească Bacău face înscrieri, în această perioadă, pentru proiectul „Student pentru trei zile”, în urma căruia elevii vor fi declarați „admiși” pentru trei zile la facultatea preferată și incluși ca membri de onoare în organizație.

Elevii vor participa la cursurile facultăților Universității „Vasile Alecsandri”, în program intensiv, iar în cele trei zile sunt cazați în căminele studențești și iau masa la cantină.

“Aducem cinema-ul la tine pentru o seară de film de neuitat, cântăm alături de tine la seara de karaoke, aducem zâmbetul pe fețele batrânilor cu o activitate de neuitat, îți prezentăm universitatea și participi la cursuri incitante și socializezi cu voluntarii noștri”, este anunțul cu care Liga Studențească Bacău încearcă să atragă cât mai mulți studenți pentru 3 zile.

Evenimentul este unul de tradiție și li se adresează elevilor din județul Bacău, dar și celor din județele apropiate.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.