Scenariul lansat de primarul Bacăului: deputata PSD care a votat pentru Guvernul Orban, om de sacrificiu al lui Dragoș Benea

Continuă atacurile lansate de primarul Bacăului, Cosmin Necula, la adresa liderului PSD Bacău, Dragoș Benea. După ce primarul a rămas fără sprijinul politic al partidului, războiul politic pare să ia amploare.

Cosmin Necula nu crede că votul dat ieri de Elena Hărătău în Parlament a fost întâmplător. Deputata PSD Bacău nu doar că a încălcat directivele de la partid, prezentându-se la ședința de învestitură a Cabinetului Orban, dar a dat și un vot favorabil.

Într-un mesaj postat pe Facebook, adresat direct lui Dragoș Benea, Cosmin Necula  spune că votul de ieri din Parlament poate demonstra fie că europarlamentarul a pierdut sprijinul organizației pe care o conduce, fie că totul nu a fost decât un blat.

“Dragoș Benea, votul deputatei PSD Elena Hărătău pentru guvernul PNL poate demonstra două lucruri:

1. că ai pierdut controlul organizației PSD Bacău sau

2. Că ai făcut un blat specific pentru protecția personală.
Oare ai sacrificat-o pe Elena Hărătău așa cum l-ai sacrificat și pe ministrul Lucian Șova atunci când a trebuit să îți asiguri funcția de europarlamentar? Din păcate, seria de sacrificii va continua la PSD Bacău…”, a scris Cosmin Necula pe Facebook.

În același mesaj, primarul Bacăului mai transmite că așteptarea cea mai mare pe care o are de la noul Guvern e să “dea înapoi banii băcăuanilor; mai sunt aproximativ 70 de milioane pe care trebuie să îi primim din cei aproape 100 de milioane pe care municipiul Bacău i-a pierdut în ultimiii trei ani. Ca primar, voi continua să cer acești bani și noului guvern!”.

Primarul a fost extrem de critic la adresa Guvernului Dăncilă în ultima vreme, fapt care a determinat PSD Bacău să-i retragă sprijinul politic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.