Se distribuie tichetele pentru pensionarii cu pensii mici

Primăria Bacău, prin Direcția de Asistenţă Socială, va distribui tichetele valorice acordate pensionarilor pentru achiziționarea de alimente de bază, începând cu data de 28 noiembrie 2018, prin Poșta Română, la domiciliul beneficiarilor.
Beneficiari sunt pensionarii din municipiul Bacău cu venituri brute lunare cumulate din pensii de până la 1200 lei inclusiv. Fiecare pensioner va primi tichete în valoare totală de 130 lei.
În perioada 17 decembrie 2018 – 31 decembrie 2018, beneficiarii care nu au intrat în posesia tichetelor valorice la domiciliu, le pot ridica de la Oficiul Poștal 1 (Poșta Centrală).
Pesionarii care nu vor reuși să ridice tichetele valorice nici până pe data de 31 decembrie se vor putea prezenta în intervalul 10 ianuarie – 28 februarie 2019 la sediul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Bacău, din str. Ștefan cel Mare 17A, pentru a intra în posesia acestora.
Actele necesare pentru ridicarea tichetelor sunt următoarele: cupon de pensie octombrie/noiembrie/decembrie 2018 în original și actul de identitate, copie și original.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.